Акира Сантилан е тенисер со потекло од  Јапонија кој настапува за Австрија, се обеде да влезе на главниот турнир на Вимблдон но не успеа, се изнервира  и ги искрши сите пет рекети .

Акира во втората квалификациска рунда на Вимблдон се сретна со Рубен Бемелманс од Белгија  и загуби со 12-10 во третиот сет, се изнервира до таа мерка што ги искрши сите свои рекети.