Новак Ѓоковиќ се подготвува за новиот предизвик, турнирот во Монте Карло на земјена подлога е следен негов предизвик.

Најдобриот на светот е веќе во Монте Карло со семејството, Ѓоковиќ е „уловен“ со неговиот тениски наследник, синот Стефан со кого размени неколку удари на теренот.

Очигледно има материјал кај Стефан да стане наследник на својот татко во тенисот.