Новак Ѓоковиќ во време кога нема тенис е супер активен на Инстаграм, комуницира со сегашни и поранешни тенисери, зборува за исхрана, за животот, но упатува и предизвици.

Србинот ги предизвика колегите од репрезентацијата и пријателите да нарават 100 двојни скокови со јаже…