Најдобриот тенисер на светот, Новак Ѓоковиќ се наоѓа во Белград каде се подготвува за престојниот Адриа Тур, турнир кој е од организиран од Србинот и кој ќе биде од хуманитарен карактер.

Денеска тој тренираше во друштво со неговите „ученици“, кои мора да се презадоволни кога учат од еден тениски мајстор каков што е Новак.