Новак Ѓоковиќ имаше необични гости, тој се наоѓа во изолација во хотел во Аделаида, се  подготовува за Австралија опен, секако дека е досадно кога е „затворен“, но неговите навивачи се погрижија да му стане интересно.

Група на српски навивачи пред хотелот во кој е во изолација популарниот Ноле, се собраа и му пуштија музика, звуците на ужичкото оро го предизвикаа Србинот, остантото на следното видео: