Ник Киријос од седмица во седмица прави се поголема лудорија во и надвор од тениските терени, а епитетот на лошо момче го потврди со тоа што на прес конференција за време на Лејвер Купот, отвори шише пиво и се напи.

 

Ова за Австралиецот е уште еден во низата испади кои Светската тениска асоцијација најчесто ги толерира.