Ник Кирјос беше мирен на социјалните мрежи извесно време, но како едвај да чекаше кикс на Новак Ѓоковиќ, Србинот без маска се возеше во официјалниот автобус во Австралија  каде се очекува наскоро да започне Австралија Опен.

Ѓоковиќ е во друштво со својот тим, не носи маска, а тоа го испровоцира Кирјос, реакцијата е јасна, Австралиецот го нападна Србинот дека е дволичен, бара поблаги мерки од здравствените власити во Австралија а не почитува ништо.

 

„Ѓоковиќ е будала, зашто дозволува да го искористуваат“, напиша Кирјос.