Англичаните се познати по својата прецизност, гордост и држење до традицијата но и на нив може да им се случи попуст. Станува збор за лоша координација но и проблем со прскалките на теренот. Се вклучија кога тоа не смееше да се случи, за среќа натпреварувачите не се налутија премногу затоа што ова освежување добро им дојде.