Новак Ѓоковиќ е човек од народот, и за народот, често знае да биде во улога во која се наоѓаме сите, нема проблем да сподели што прави и на сцојалните мрежи.

Србинот во нов предизвик со Вигор во неговиот двор, вели шармантен е и млад, малку е низок за ова, останатото погледнете го на ова видео: