Германецот Александер Зверев за 85 минути го победи Рафаел Надал со 2-0, по сетови, 6-2 и 64 за прва победа на завршниот турнир во Лондон.

Зверев играше доминатно, диктираше темпо, еден од поените ќе конкурира за најубав на турнирот во Лондон.

ВИДЕО: