Србинот Новак Ѓоковиќ се подготвува за новата сезона, тој тренираше во својот тренинг центар во Белград, група на навивачи пријатно го изненади.

Навивачката група позната како „Нолефам“ му врачи интересен подарок, роковник со потписи од навивачите кои ги собраа за време на летната пауза.

Ѓоковиќ беше пријатно изненаден, пораките со поддршка му значат многу, им се заблагодари за убавиот гест.