Марија Шарапова има 33 години, имаше успешна кариера, важеше за една од најубавите тенисерки во светот.

Русинката се уште ја одржува кондицијата, вежба секој ден и не дозволува да има вишок на килограми.

Шарапова на Инстаграм е многу активна, демонстрира вежби и ја одржува формата.