Една од најдобрите скијачки во историјата, Линдзи Вон веќе нешто повеќе од една година е во пензија, но и покрај тоа таа напорно тренира што може да се виде на следното видео.

Покрај скијачката вештина, Американката добро се снаоѓа и во теретана во која покажува сила на ММА борец.